Keyboard

BEL 20 : Belgische dividendaandelen

PROX Proximus 6.1 % telecommunicatie
APAM Aperam 5.6 % staalindustrie
KBC KBC 5.0 % bank
AGS Ageas 4.5% verzekeraar
INGA ING 4.5% bank
COFB Cofinimmo 3.5%  
TNET Telenet 2.9% telecommunicatie

AEX 20 : Nederlandse dividendaandelen

ABN ABN Amro 8.7% telecommunicatie
APAM Aperam 5.6 % staalindustrie
KBC KBC 5.0 % bank
AGS Ageas 4.5% verzekeraar
INGA ING 4.5% bank
COFB Cofinimmo 3.5%  
TNET Telenet 2.9% telecommunicatie

Technologieaandelen

Beyond Meat

Mensen overdrijven wat er in een jaar kan en onderschatten wat er in een decennium mogelijk is. De plantaardige vleesvervanger is in 2020 al met 61,8% gestegen. Er worden steeds meer vleesvervangers geconsumeerd. Zolang het bedrijf het groeimomentum vast kan houden, blijft het aandeel gewild.

Netflix

Afgelopen jaar was pittig door sterkere concurrentie. Netflix zal nog wel een tijd een forse groei van het aantal abonnees rapporteren, vooral omdat het bedrijf nog steeds domineert op het gebied van inhoud, streamingtechnologie en wereldwijd bereik.

Pinterest

De verbetering van de groeitrend zal zich de rest van het jaar voortzetten. Intussen blijft het aandeel relatief voordelig geprijsd. Deze gezonde combinatie zal in de nabije toekomst tot fraaie koerswinsten kunnen leiden.

Canopy Growth

Cannabisproducent Canopy Growth profiteert van een aantal positieve trends. Ten eerste zal de vraag op de legale Canadese markt verbeteren. Ten tweede zullen de winstmarges verbeteren. Ten derde zullen daardoor de verliezen afnemen. Ten vierde zal er vooruitgang worden geboekt bij het legaliseren van cannabis in de VS. Ten vijfde, en misschien wel het belangrijkste, zijn CGC-aandelen geprijsd alsof het een mislukking wordt.

Alle vijf trends zetten door, met fraaie vooruitzichten voor het aandeel.

Square

Voor betaaldienst Square is het steeds duidelijker geworden dat dankzij verschillende partnerschappen en wijzigingen in de kostenstructuur de omzet enorm zal toenemen. De onderwaardering van het aandeel is voorbij, en groei gloort aan de horizon.

The Trade Desk

In de komende kwartalen zal The Trade Desk zeer positieve cijfers blijven rapporteren, en beleggers zullen dat aanhoudende groeimomentum belonen met een stijgende koers van het aandeel.

Etsy

De vertraging van de omzetgroei en krappere marges zullen omslaan in een versnelling van de omzetgroei en stijging van de marges. Deze omslag van groeivertraging naar groeiversnelling zal bijdragen aan een sterke rally in 2020.

Okta

De omzetgroei van cloudbeveiligingsdienst Okta zal stabiliseren. De enorme stijging van de uitgaven neemt juist af, nu het bedrijf groeit en minder hoeft uit te geven aan marketing. De lage rente biedt steun aan groeiaandelen zoals Okta. Alle drie deze aanjagers zijn nog volop in actie.

JD.com

JD.com, Inc., ook bekend als Jingdong en voorheen 360buy, is een Chinees e-commercebedrijf met hoofdkantoor in Beijing. Het is een van de twee grote B2C online retailers in transactievolume en omzet, een lid van de Fortune Global 500 en een belangrijke concurrent van het door Alibaba gerunde Tmall

Stitch Fix

De economische groei in de VS is positief voor de omzet van een bedrijf als Stitch Fix. Consumenten worden meer aangetrokken tot automatisering, ook voor persoonlijke stilisten. Nieuwe dienstverlening steunt de omzetgroei.

Snap

Social media begonnen teleurstellend aan het nieuwe jaar. Maar het groeiverhaal achter Snap blijft overeind. Het heeft rugwind van de digitalisering en innovatie, en het aandeel is ondergewaardeerd gezien de enorme groeivooruitzichten.

Nio

De Chinese fabrikant van elektrische voertuigen Nio.

Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Facebook

 

Google Finance

 

Contactgegevens

Adres:
Laagdorp 2
3570  Alken
België

 

Telefoon: Tel: 011/314678
  GSM : 0468/119563
Email : Mail ons

Kunnen we je helpen met de installatie van je nieuw toestel, printer, computer of andere hardware?
Heb je software problemen? Lukt een installatie niet of begrijp je een toepassing niet voldoende?
Kunnen wij je wat tips geven, je toestel instellen naar je persoonlijke wensen of misschien uitleggen hoe je die gebruikt?

Help je hulp nodig met uw netwerk? Hoe hou je jouw netwerk stabiel?
Hoe integreer je je camera-netwerk feilloos in je IT-netwerk?

Zoek je naar de beste hardware, software oplossing voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf? 

Op al deze vragen geven ik je graag een antwoord.

 Install en Backup Computer, Laptop gebruiksklaar maken (extended) 
   Uw oude computer wordt vervangen door een ander toestel. 
   Uw toestel wordt gebruikslaar gemaakt en alle gegevens worden overgezet.

 

 Backup Gegevens overzetten 
   Uw oude gegevens overzetten op uw (nieuwe) computer.  
   Wij maken een backup van uw gegevens (documenten, foto's,en muziek)
   Wij zetten uw e-mail en e-mailaccounts terug.

 

 Hulp op afstand Hulp op afstand 
   Wij helpen jou online verder. Tarief per begonnen kwartier.
   Klik hier voor hulp op afstand.